Activitat 24TA0275

CATÀLEG SARC EDICIÓ 2024 – 2027

Consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es


INTRODUCCIÓ A LA FLECA ARTESANAL SENSE GLUTEN

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Tornar al catàleg
Codi catàleg 24TA0275
Actualitzat 08/08/2024
Modalitat TALLERS DIDÀCTICS
Estil GASTRONOMIA
Destinataris BATXILLERAT O CICLE FORMATIU, ADULTS
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
Aprendrem a elaborar pa casolà lliure de gluten. Coneixerem què és el gluten, que farines no tenen glútens, com triar bones farines, amb quina mena d'aigua, sal i llevat treballar, els passos d'elaboració del pa i la fórmula del forner. Elaborarem pans sense glútens.
 
Duració total hores 5
Nº assistents 12
Nº docents 1
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
Ingredients per a les elaboracions, utensilis, receptari per a cada participant.
Materials sol·licitant:
Local adequat per a cuinar, amb llum, aigua, forn, taules i cadires.
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com